Onze webshop is 24/7 open, we bezorgen contactloos in heel NL!
contact
over ons
blog
Account
  • Duits
contact

Bezorgen

 

Wij kunnen gekochte artikelen bij je thuisbezorgen. We leveren tot aan de deur. Of, als dit eenvoudig is, tot de begane grond. De chauffeur komt alleen. Regel zelf dus mensen om mee te helpen om grotere artikelen naar een hogere verdieping te tillen. Mocht er door de chauffeur bij hoge uitzondering worden geholpen bij het naar binnen plaatsen van het artikel dan kunnen wij igv schade geen aansprakelijkheid dragen. Om de leveringskosten én de C02 uitstoot zo laag mogelijk te houden, combineren we leveringen. Wij proberen uiterlijk binnen twee weken de bestelling af te leveren, tenzij je ver weg van Amsterdam woont, dan zetten we je op de lange baan route. Dit om bestellingen te kunnen combineren. Wanneer je een bestelling plaatst, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor een bezorg afspraak. Wij bezorgen gewoonlijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te leveren maar het zal een enkele keer gebeuren dat wij een externe organisatie hiervoor inzetten.

 

Corona update: Wij vragen u rekening te houden met langere levertijden. Wij leveren zo dicht mogelijk bij de voordeur.

 

Indicatie transportprijzen

Amsterdam €35

Haarlem / Hilversum / Almere €45

Utrecht €55

Leiden / Den Haag / Rotterdam €65

Rest van Nederland €80 – €150

Meerprijs eventuele montage €75

 

Wil je je bestelling sneller ontvangen dan adviseren we je de verzending zelf te regelen. Mocht je een extern bedrijf inschakelen om je bank of kast op te laten halen, informeer ons daar dan voortijdig over.  We moeten spullen klaarzetten en we kunnen je helpen de bank of kast in te pakken. Daar zijn kosten aan verbonden.

 

 

Kosteloos ophalen

Je kunt je gekochte artikelen ook tijdens openingstijden kosteloos ophalen in onze winkel-loods in Amsterdam-Noord. Wij zijn 6 dagen in de week open, ook op zaterdag en zondag. Er is altijd iemand aanwezig die kan helpen met inladen. Aangekochte artikelen dienen, tenzij anders overeengekomen, binnen 14 dagen te worden opgehaald.

 

 

 

 

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb