We bezorgen door heel Nederland!
contact
over ons
blog
Account
contact

Zelf afhalen of laten bezorgen 

 

In onze winkel en webshop vind je een unieke collectie meubels & woonaccessoires, van vintage en antiek tot brocante en industrieel. Je kan je aankopen afhalen bij onze loods in Amsterdam-Noord, maar ook laten bezorgen.

 

Afhalen

Je kunt aankopen kosteloos bij onze winkel afhalen. Dit kan wekelijks van dinsdag t/m zondag tijdens openingstijden.

 

We verzoeken je om items binnen twee weken na aankoop af te halen. 

 

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 10-18
Zondag 11:30-18

 

Bezorgen

We bezorgen door heel Nederland! De bezorgkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenproces. Zodra we je bestelling hebben ontvangen nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Ook goed om te weten: de bezorgkosten zijn een vaste prijs per rit, het maakt dus niet uit hoeveel items je laat bezorgen. 

 

Bezorgvoorwaarden

  • We bezorgen je meubel tot op de stoep en indien mogelijk tot de voordeur 
  • Onze chauffeur komt alleen, er dient op het bezorgadres tenminste één persoon aanwezig te zijn die kan helpen
  • We bezorgen aankopen enkel op begange grond en brengen ze niet omhoog 

 

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een transportbedrijf in te schakelen, zoals Brenger. Laat ons dit voortijdig weten, zodat we je aankoop tijdig klaar hebben staan voor transport. Ook is het mogelijk om het meubel tegen een meerprijs in te laten pakken. 

 

Indicatie bezorgkosten

 

Amsterdam €35

Haarlem / Hilversum / Almere €45

Utrecht €55

Leiden / Den Haag / Rotterdam €65

Rest van Nederland €75

+ Meerprijs eventuele montage €75


Levertijden

We streven ernaar om aankopen zo snel mogelijk te bezorgen, maar letten er ook op dat we onze ritten zo economisch mogelijk inplannen. Voor Amsterdam en omstreken houden we een levertijd van 1 à 2 weken aan. Voor verdere adressen streven we ernaar om binnen 5 weken te bezorgen, en schakelen we zo nu en dan een extern transportbedrijf in. 

 

Bezorgen in het buitenland 

We bezorgen geregeld items in het buitenland, in samenwerking met een extern transportbedrijf. Neem hiervoor eerst contact met ons op per mail, dan kunnen wij een indicatie voor de bezorgkosten opvragen. Belangrijk om in deze mail het bezorgadres te vermelden, en om welk item(s) het gaat. 

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb