Wholesale customers welcome Wekelijks nieuwe aanvoer. Lang niet alles staat online. Bezoek de loods voor de hele collectie
contact
over ons
blog
Account
  • Duits
contact

Bezorgen

 

Wij kunnen gekochte artikelen bij je thuisbezorgen. We leveren tot aan de deur. Of, als dit eenvoudig is, tot de begane grond. De chauffeur komt alleen. Regel zelf dus mensen om mee te helpen om grotere artikelen naar een hogere verdieping te tillen. Om de leveringskosten én de C02 uitstoot zo laag mogelijk te houden, combineren we leveringen. Wij proberen uiterlijk binnen twee weken de bestelling af te leveren, tenzij je ver weg van Amsterdam woont, dan zetten we je op de lange baan route. Dit om bestellingen te kunnen combineren. Wanneer je een bestelling plaatst, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor een bezorg afspraak. Wij bezorgen gewoonlijk op dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Indicatie transportprijzen

Amsterdam €35

Haarlem / Hilversum / Almere €45

Utrecht €55

Leiden / Den Haag / Rotterdam €65

Rest van Nederland €80 – €150

Meerprijs eventuele montage €50

 

Wil je je bestelling sneller ontvangen dan adviseren we je de verzending zelf te regelen. Mocht je een extern bedrijf inschakelen om je bank of kast op te laten halen, informeer ons daar dan voortijdig over.  We moeten spullen klaarzetten en we kunnen je helpen de bank of kast in te pakken. Daar zijn kosten aan verbonden.

 

Kosteloos ophalen

Je kunt je gekochte artikelen ook tijdens openingstijden kosteloos ophalen in onze winkel-loods in Amsterdam-Noord. Wij zijn 6 dagen in de week open, ook op zaterdag en zondag. Er is altijd iemand aanwezig die kan helpen met inladen. Aangekochte artikelen dienen, tenzij anders overeengekomen, binnen 14 dagen te worden opgehaald.

 

 

 		

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb