We bezorgen door heel Nederland!
contact
over ons
blog
Account
contact

Houten tafel met was onderhouden

Heb je bij ons een houten tafel op maat gekocht? Dan is er een grote kans dat we het houten blad hebben behandeld met was. Wij kiezen vaak voor was omdat dit diep in het hout doordringt en een optimale verzorging + bescherming geeft. Daarnaast blijft de houtstructuur mooi zichtbaar wat de tafel een natuurlijke uitstraling geeft.

 

Het is belangrijk om een tafelblad met was goed te onderhouden, zo houd je hem extra beschermd én mooi. We zetten hieronder een aantal tips & tricks op een rijtje!

 

Dagelijks onderhoud

Neem je tafel nooit met sop af maar enkel met een vochtige doek met water. Zo blijft de waslaag er goed opzitten!

 

Maandelijks onderhoud

Wrijf je tafel maandelijks in met transparante onderhoudswas voor houten meubels. Doe een royale hoeveelheid was op een doek en wrijf je tafel goed in. Je kunt hem hierna direct weer gebruiken! Door de tafel steeds opnieuw met was te behandelen houd je hem niet alleen goed beschermd, maar creëer je ook een mooie doorleefde look.

 

Vlekken?

Toch een vlek of verkleuring in het blad? Probeer deze er dan uit te föhnen, klinkt gek maar werkt fantastisch goed 🙂

 

Wanneer je je tafel helemaal opnieuw wilt behandelen, bijvoorbeeld omdat je hem een andere look wilt geven, dan kun je de waslaag verwijderen met een wasverwijderaar. Vervolgens kun je hem weer lakken, verven of waxen etc.

 

Vragen? Wij helpen je altijd graag verder, neem contact met ons op per telefoon of mail.

 

 

 

 

Related Posts

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb