We bezorgen door heel Nederland!
contact
over ons
blog
Account
contact

Wekelijks nieuwe aanvoer

Wekelijks nieuwe aanvoer in de loods! Bijna elke week gaat er een grote vrachtwagen uit Hongarije op weg naar Van Dijk & Ko in Amsterdam. De vrachtwagen is tot de nok toe gevuld met kasten, tafels, stoelen, krukjes en bijzondere vondsten. Zorgvuldig geselecteerd en daar waar nodig opgeknapt op de ranch in Hongarije. De vrachtwagen legen wij met het hele team. Het is altijd een bijzonder moment, wij weten meestal niet wat er precies uit de vrachtwagen komt. Benieuwd wat er zo al in zit…kom dan eens struinen in onze loods in Amsterdam-Noord.

 

Vrachtwagen lossen

 

Unieke vintage, brocante, antiek en decorstukken &Zo

 

Behalve uit Hongarije heeft Van Dijk & Ko aanvoer uit andere plaatsen en landen. Zo krijgen wij uit België onze collectie kantoormeubilair en ambtelijk staal. Vintage kantoormeubilair zoals Tubax Kapstokken en bijvoorbeeld dit stalen bureau.

 

aanvoer belgie

 

Elke week #newarrivals

 

Ben je benieuwd wat er binnen komt? Houd dan onze website in de gaten en volg ons op Instagram voor nieuwe aanwinsten uit binnen- en buitenland. Het lukt ons niet om alles online te zetten. Dus kom eens langs in de loods van Van Dijk en Ko in Amsterdam-Noord voor het meest complete overzicht.

 

 

Related Posts

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb