We bezorgen door heel Nederland!
contact
over ons
blog
Account
contact

Meubels op maat

In onze werkplaats upcyclen we niet alleen oude meubels, maar maken we ook prachtige meubels op maat! Van onze vintage meubels hebben we meestal maar één exemplaar. Dat maakt ze uniek maar je moet ook een beetje geluk hebben. Zo kom je misschien wel je droomkast tegen, maar niet in de juiste maat. Of wel in de perfecte maat maar niet in de juiste kleur. 

 

Om het geluk een handje te helpen bestel je bij ons daarom ook een meubel op maat, helemaal naar jouw wens. Het liefst gebruiken we voor deze meubels onderdelen van vervallen meubels en/of gerecycled hout, zo haal je naast een uniek ook een duurzaam item in huis. In deze blog zetten we de verschillende mogelijkheden voor je op een rij. 

 


Tafel op maat

 

Je eigen tafel stel je in een paar stappen al samen! Om te beginnen kies je uit één van de drie designs: een tafel met houten onderstel, een tafel met een houten kruispoot onderstel of een tafel met een metalen frame

 

Vervolgens kies je uit één van de 10 houtsoorten voor het blad en bepaal je de ideale afmetingen. 

 

Ga je voor een houten onderstel? Dan kan je voor het onderstel ook nog een vorm poot + kleur uitkiezen en bepaal je of je één of meerdere lades wilt. Ze kan je deze tafel heel klassiek maken met rond gevormde poten, maar ook wat strakker met rechte poten.

 

Ga je voor een tafel met kruispoot? Ook dan kan je een kleur kiezen voor het houten onderstel. 

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_slideshow” gallery_width=”500″ autoplay=”0″ arrows=”1″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”10 houtsoorten om uit te kiezen”]


Kleding- of vitrinekast op maat 

 

Een goed passende en mooie kast vinden is best een uitdaging, zeker wanneer je bovengemiddeld hoge muren hebt. Met onze kast op maat kan je zelf aangeven hoe lang, breed & hoog je je kast ongeveer wilt hebben. Waarom ongeveer? We gebruiken voor deze kasten oude haldeuren uit Boedapest, waar we vervolgens een ombouw omheen maken. De speling in de afmetingen maakt de kans groter dat we snel passende deuren kunnen vinden!

 

Naast een indicatie voor de afmetingen kan je ook aangeven of je dichte deuren wilt, deuren met glas of deuren met half hout/half glas. Ook kan je een kleur kiezen uit ons kleurenpalet met maar liefst 40 verschillende tinten. 

 

Groot voordeel van deze kasten op maat: ze zijn demontabel!

 

 

Winkelkast op maat 

 

O zo mooi zijn de vintage winkelkasten uit Hongarije, maar ze zijn steeds moeilijker te vinden. Laat staan een exemplaar dat het juiste formaat heeft. 

 

Bij ons kan je deze klassieke winkelkast nu op maat bestellen. We maken ze net als de kleding- & vitrinekasten van oude deuren. Dat betekent dat je ook voor een winkelkast de gewenste afmetingen kan doorgeven, met een kleine speling. De uiteindelijke maat ligt aan de deuren die we vinden. 

 

Ook kan je kiezen wat voor kleur en indeling de kast krijgt en of je dichte deuren wilt en/of met glas. We vragen bij bestelling altijd om een schets!

[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_slideshow” gallery_width=”500″ autoplay=”0″ arrows=”1″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”Alle meubels op maat op een rij “]

Rek op maat 

 

Multifunctioneel zijn deze rekken met zwart frame, leuk als stellingkast maar ook als roomdivider. Het zwarte metaal geeft ze een mooie industriële look.

In het frame worden houten planken gelegd, hiervoor kan je kiezen uit twee soorten gerecycled hout. Daarnaast bepaal je zelf de afmetingen en het aantal planken. 

 

 

Toog of toonbank op maat 

 

Fijn voor in de winkel maar ze staan ook prachtig in de woonkamer of keuken: een toog of toonbank op maat. We maken deze net als de kasten op maat van oude deuren. Je geeft daarom jouw ideale afmetingen door met een kleine speling; de uiteindelijke maten liggen aan de deuren die we vinden.


Daarnaast kies je voor de kleur waarin de toog wordt geschilderd en de houtsoort die je voor het blad wilt gebruiken. 

 

 

Levertijd & bestellen 

 

Alle meubels op maat hebben een levertijd van ca 3 tot 6 weken. De tafels bestel je gemakkelijk via de webshop. Het bestellen van een kast, rek of toog bespreken we voorafgaand graag persoonlijk. Zo kunnen we alle mogelijkheden uitgebreid bespreken en een prijsindicatie geven voor jouw gewenste design en afmetingen. 

 

Kom langs in de loods, waar we ook altijd een paar voorbeelden hebben staan van meubels op maat, of stuur ons een mailtje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

 

 

Meer inspiratie voor een vintage & duurzaam interieur? Volg ons op Pinterest

Related Posts

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb