We bezorgen door heel Nederland!
contact
over ons
blog
Account
contact

Van Noordermarkt tot Van Dijk & Ko

Wat ooit begon als kraam op de Noordermarkt, is nu een begrip op het gebied van brocante, antiek, vintage en unieke vondsten. In 2000 startte de verkoop vanuit een loods in de Houthavens onder de naam Van Dijk & Ko. Via deze loods verhuisde de winkel naar onze huidige locatie, een voormalige fabriekshal op de hoek van de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

 

Lampen, hanglampen, bureaulampen, staande lampen in de lampenhoek bij Van Dijk en Ko aan de papaverweg in Amsterdam Noord.

 

Onze vintage missie
Wij zetten ons al jaren in voor hergebruik en duurzaamheid. Onze meubels worden op creatieve wijze gerestaureerd. Onderdelen worden vervangen of juist toegevoegd om een oud product een nieuwe functie te geven. Gelukkig vinden steeds meer mensen dit belangrijk. Zij kiezen bewust voor meubels met een verleden, tijdloos en mooi. Er wordt minder weggegooid, iets wat wij al jaren promoten.

 

Gangpad met beeld van Maria en houten krukjes bij Van Dijk en Ko aan de papverweg in Amsterdam Noord.

 

Nieuwe eigenaren: Hilleke en Anoushka
Sinds 2018 staan Hilleke Ozinga en Anoushka van der Straaten aan het roer. De aanvoer van unieke meubels en de authentieke sfeer van de loods blijven hetzelfde, maar met een nieuw logo én nieuwe webshop begint voor Van Dijk & Ko een nieuw avontuur!

 

> Neem een kijkje in de webshop

Related Posts

Hongaarse folklore

Een groot deel van onze collectie komt uit Hongarije. Hier speuren we al meer […]

Shop nu ook online bij vandijkenko.nl

Shop nu ook online. Onze nieuwe site mét webshop staat live! Vanaf nu kun […]

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb