We bezorgen door heel Nederland!
contact
over ons
blog
Account
contact

Weekend TIP – kom struinen!

Laat je verrassen en kom een ochtend of middag banjeren in onze loods. De winkel is een ontdekking op zich, vol inspiratie voor je interieur en tuin. We zijn zaterdag én zondag open, dus kom dit weekend gezellig langs!

 

 

Hoek NDSM-werf in Amsterdam-Noord
We hebben een loods van 2500 m2 vol unieke vintage, brocante, industriële meubels, decorstukken enzo. De collectie wisselt snel, dus een bezoek is altijd bijzonder en de moeite waard. Je vindt onze winkel op de hoek van de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Kom je met de fiets of de pont?

Check ons adres en de vaartijden van de pont.

 

De loods Van Dijk en Ko aan de papaverweg in Amsterdam Noord vol kasten. stoelen, tafels, banken.

 

Schatten voor je huis
Je vindt bij ons stoere en basic tafels, kleine en grote kasten, vintage stoelen, banken en krukjes, hebbedingen, gekkigheid enzo. Teveel om op te noemen. Nieuw gevonden schatten waar je blij van wordt in huis. Tip: in de wintermaanden kan het fris zijn, trek iets warms aan.

 

 

Maak kennis met onze leuke buren
Op hetzelfde terrein kun je meteen even langs bij onze collega buren: Neef Louis Design. Trakteer jezelf op een heerlijke cappuccino met appeltaart of lunch bij hotspot Waargenoegen, dan kan je ochtend of middag niet meer stuk.

 

Tot snel!

Related Posts

Wekelijks nieuwe aanvoer

Wekelijks nieuwe aanvoer in de loods! Bijna elke week gaat er een grote vrachtwagen […]

Shop nu ook online bij vandijkenko.nl

Shop nu ook online. Onze nieuwe site mét webshop staat live! Vanaf nu kun […]

© Van Dijk en Ko - Made by miWebb